torsdag den 12. juni 2014

En fynsk sommerbebuder...

Det fantastiske vejr viser det, kalenderen siger det osse. Men bedst af alt, kan vi se det på alle de dejlige danske grønsager, der begynder at titte frem. Sommeren er over os :-) 

Men for mig betyder sommeren osse, at nu er det ved at være tid til de årlige kræmmermarkeder. Der slår vi altid et smut forbi boderne, hvor de laver friskrøgede rygeoste.


Rygeost salat.

¼ stk. Rygeost, sødmælk
100 g. Græsk Yoghurt, 10 %
Ca. ½ dl. Mælk
½ bdt. Purløg, fint snittet
1 bdt. Radisser, i tynde skiver
Salt
Peber
Citron, saft fra

Rygeosten røres op med yoghurten. Er konsistensen stadig for fast, tilsættes der mælk lidt ad gangen til du får den som du ønsker. Radisser og purløg vendes i, og salaten smages til med salt, peber og et skvat citronsaft. Den bliver kun bedre af at få lov at stå og trække inden servering.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar