Men for mig betyder sommeren osse, at nu er det ved at være tid til de årlige kræmmermarkeder. Der slår vi altid et smut forbi boderne, hvor de laver friskrøgede rygeoste.
Rygeost
salat.
¼
stk. Rygeost, sødmælk
100
g. Græsk Yoghurt, 10 %
Ca. ½ dl. Mælk
½
bdt. Purløg, fint snittet
1
bdt. Radisser, i tynde skiver
Salt
Peber
Citron,
saft fra
Rygeosten
røres op med yoghurten. Er konsistensen stadig for fast, tilsættes der mælk
lidt ad gangen til du får den som du ønsker. Radisser og purløg vendes i, og
salaten smages til med salt, peber og et skvat citronsaft. Den bliver kun bedre
af at få lov at stå og trække inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar