Måske det er fordi jeg har en masse andet rod i hovedet. Som jeg (forhåbentlig) får styr på i den kommende uge. Og så lover jeg at du nok skal blive indviet nærmere i det. Jeg er helt sikker på at du vil forstå.
Igår kørte jeg Manden på job, for selv at fortsætte ud og plukke 5 kg. jordbær......vil slet ikke nævne, hvor mange der endte i maven, i stedet for spanden, der skulle med hjem :-) Men frokost behøvede jeg ihvertfald ikke :-)
Her er hvad nogle af dem er gået til:
Jordbær-rabarber grød.
500
g. Jordbær
500
g Rabarber, i små stykker
3
dl. Vand
175
g. Sukker
1
st. Vanille, korn fra
3
spsk. Maizena, til jævning
3
spsk. Vand, til jævning
Rabarberne
koges, sammen med vand, vanillekorn, -stang og sukker, i ca. 5 minutter.
Herefter tilsættes jordbærrene og frugtblandingen koges yderligere 5 minutter,
hvorefter vanillestangen fjernes.
Vand
(til jævning) og Maizena røres sammen og kommes i grøden under omrøring. Grøden
skal herefter koges igennem 2 – 3 minutter for at fjerne melsmagen. Den smages
til med sukker, hældes i en skål og sættes på køl.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Fløde
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar