Nej, det er jo nok min skyld alene, og jeg gad godt vide, hvor mange andre jeg finder, jo længere ned jeg når i bunken. Jeg prøver virkelig at få bugt med den, det tager nok bare liiige lidt tid endnu, men du hører helt sikkert nærmere :-D
Denne opskrift er fra KAMMERFRUEN & FEDTEGREVEN. Jeg har før omtale Elisabeths lækre blog og den kan sagtens tåle lidt flere roser. For det er virkelig lækre sager hun laver.
Squash frikadeller.
Ca. 8 stk.
200 g. Squash
2
stk. Forårsløg, fint hakket
2
fed Hvidløg, fint hakket
2
stk. Æg
70
g. Hvedemel (eller 1 spsk. FiberHUSK)
1
spsk. Parmesan
Salt
Peber
Olie,
til stegning
Squashen rives og vandet vrides/trykkes ud af dem – Så
meget som overhovedet muligt. Forårsløg og hvidløg hakkes fint.
Æggene slået ud i en skål og piskes let, hvorefter de
øvrige ingredienser tilsættes og det hele røres sammen til en fars.
Herefter formes de til frikadeller og steges på en
pande i lidt olie, i ca. 3 – 4 minutter på hver side.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: http://kammerfruenogfedtegreven.dk
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Cremet tomatpasta
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar