Dem finder du desværre ikke flere af nu, men skift dem blot ud med nektariner, brombær eller måske blåbær og du har den lækreste sprøde salat til sensommeren grillaftner.
Solbærsalat.
2
per.
100
g. Spidskål
10
cm. Agurk
½
stk. Rødløg
½
stk. Mozzarellakugle
150
g. Solbær, friske
Salt
Peber
Evt.
BRØD CROUTONER
Hytteost,
som dressing
Spidskålen skæres i tynde strimler og anrettes på et
fad. Agurken halveres og kernerne skrabes ud. Agurken skæres nu i tynde skiver
og anrettes oven på spidskålen. Løget skæres i tynde ringe, mozzarellaen dels i
mindre stykker. Og begge dele fordeles oven på salaten, sammen med solbærerne.
Den gives et drys salt og peber og lige inden servering kan den toppes med
hjemmelavede BRØD COUTONER.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar