tirsdag den 12. august 2014

Solbærsalat

Denne salat nød vi i sommerferien, hvor solbærbusken bugnede at de smukke sorte bær. 
Dem finder du desværre ikke flere af nu, men skift dem blot ud med nektariner, brombær eller måske blåbær og du har den lækreste sprøde salat til sensommeren grillaftner.
Solbærsalat.
2 per.
100 g. Spidskål
10 cm. Agurk
½ stk. Rødløg
½ stk. Mozzarellakugle
150 g. Solbær, friske
Salt
Peber
Hytteost, som dressing

Spidskålen skæres i tynde strimler og anrettes på et fad. Agurken halveres og kernerne skrabes ud. Agurken skæres nu i tynde skiver og anrettes oven på spidskålen. Løget skæres i tynde ringe, mozzarellaen dels i mindre stykker. Og begge dele fordeles oven på salaten, sammen med solbærerne. Den gives et drys salt og peber og lige inden servering kan den toppes med hjemmelavede BRØD COUTONER.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar