søndag den 5. oktober 2014

Brød croutoner

Brød croutoner er noget at det nemmeste du kan begive dig ud i. Det tager ingen tid at lave og du kan krydre dem lige som du har lyst til.

Hvis du kan holde fingerne væk (jeg kan ikke) så holder de sig snildt nogle dage i en lufttæt beholder.

Her er de brugt som topping til en CÆSARSALAT.

Brød croutoner.

Et par skiver daggammelt brød
2 – 3 spsk. Olie
Salt
Peber

Brødet kan evt. skæres fri for skorpen og herefter deles det i små tern på ca. 1 x 1 x 1 cm.
Olien varmes op på en pande og brødet ristes heri, til det er sprødt hele vejen igennem, det tager altså lidt tid. 
Tilslut krydres det med salt, peber og evt. andre krydderier og lægges til afkøling på fedtsugende papir.


TIPS: Du kan osse lave dem i ovnen ved 200o – jeg har ikke selv prøvet det endnu, men tidsmæssigt vil jeg skylde på en halv times tid, men hold øje med dem og rod i dem undervejs.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: CÆSARSALAT og som topping på diverse salater
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar