Jeg har aldrig lavet dem før, så måtte kigge i en af mine MANGE kogebøger, som jeg ikke synes jeg bruger nok. Men jeg havde heldet med at finde en opskrift i "Den gule dessertbog". Den er i samme familie som "Den grønne syltebog".
Arme riddere.
1
per.
3
sk. Brød, gerne tørt
1
dl. Mælk
½
dl. Sukker
1
tsk. Kanel
Smør,
til stegning
Brødskiverne
lægges i blød i mælken til den er opsuget. Imens blandes sukker og kanel i en
anden skål og skiverne vendes heri.
Panden
varmes op og smørret smeltes, når det er brust af kommes brødskiverne på og de
steges sprøde og gyldne.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
”Den gule dessertbog” - Tørsleffs Husmoder Service
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar