fredag den 5. september 2014

En hel grill menu

Igår var vi til sidste vaccination med Watson - han charmede hele venteværelset igen og tog atter oplevelsen i stiv arm. Han elsker bare mennesker og specielt dem som gider at snakke med ham.

Her på billedet ses han (9 uger) på sit allerførste besøg, på armen af vores skønne dyrlæge Anne. Som du kan se, har hun en dejlig rund mave, så vi kommer til at savne hende, mens hun er på barsel, men til alt held ved vi hvor hun bor ;-D
Denne grill menu fik vi i Mandens ferie, men da vejret idag igen har opført sig som om det stadig er sommer, så jeg synes at en omgang sommer grillmad var passende at servere for dig idag.

Grillede pestobøffer, kartofler og svampe.

Bøffer.
2 per.
300 g. Oksekød, hakket
2 – 3 spsk. BASILIKUM PESTO
Salt
Peber

Kødet røres sammen med pesto, salt og peber. Herefter deles det i 2, formes til runde bøffer og må gerne "slås" hårdt fra hånd til hånd, et par gange, så hænger kødet bedre sammen. Herefter trykkes de flade, så de har en ensartede tykkelse hele vejen rundt.

De grilles ca. 7 minutter på hver side.Grillede kartofler.
2 per.
400 g. Kartofler
Salt
Peber
Olie

De grillede kartofler kan laves på 3 måder.
Den første laver du ved at forkoge de små fine kartofler ca. 7 minutter i saltet vand. Herefter vendes de i olie, salt, peber og evt. andre krydderier.  De lægges enten direkte på grillen eller sættes på spyd.
Og grilles i ca. 20 – 25 minutter, alt efter deres størrelse. Husk at vende dem jævnligt.


Ved måde nummer to, tager du de rå kartofler vender dem i olie, salt, peber og evt. andre krydderier. Så lægges de direkte på grillen, evt. i en folie bakke, og vendes jævnligt.
Alt efter størrelse tager det 45 – 60 minutter.


Den tredje måde er, hvis du har en rest kogte kartofler, så kan du vende dem i olie, salt, peber og evt. andre krydderier og sætte dem på spyd og grille dem til de er varme.Grillede basilikum svampe.
2 per.
4 stk. Mark champignon, store
Basilikum blade
Pikant ost

Svampene børstes fri for jord og stokken knækkes af – helt nede ved bunden. Og basilikum bladene hakkes groft og røres sammen med osten. Herefter kommes det ned i svampene, hvor stokken har siddet.

Grilles i 10 minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar