Igår var vi til sidste vaccination med Watson - han charmede hele venteværelset igen og tog atter oplevelsen i stiv arm. Han elsker bare mennesker og specielt dem som gider at snakke med ham.
Her på billedet ses han (9 uger) på sit allerførste besøg, på armen af vores skønne dyrlæge Anne. Som du kan se, har hun en dejlig rund mave, så vi kommer til at savne hende, mens hun er på barsel, men til alt held ved vi hvor hun bor ;-D
Denne grill menu fik vi i Mandens ferie, men da vejret idag igen har opført sig som om det stadig er sommer, så jeg synes at en omgang sommer grillmad var passende at servere for dig idag.
Grillede pestobøffer, kartofler og svampe.
Bøffer.
2
per.
300
g. Oksekød, hakket
2
– 3 spsk. BASILIKUM PESTO
Salt
Peber
Kødet
røres sammen med pesto, salt og peber. Herefter deles det i 2, formes til runde
bøffer og må gerne "slås" hårdt fra hånd til hånd, et par gange, så
hænger kødet bedre sammen. Herefter trykkes de flade, så de har en ensartede
tykkelse hele vejen rundt.
De
grilles ca. 7 minutter på hver side.
Grillede kartofler.
2 per.
400 g. Kartofler
Salt
Peber
Olie
De
grillede kartofler kan laves på 3 måder.
Den
første laver du ved at forkoge de små fine kartofler ca. 7 minutter i saltet
vand. Herefter vendes de i olie, salt, peber og evt. andre krydderier. De lægges enten direkte på grillen eller
sættes på spyd.
Og
grilles i ca. 20 – 25 minutter, alt efter deres størrelse. Husk at vende dem
jævnligt.
Ved måde
nummer to, tager du de rå kartofler vender dem i olie, salt, peber og evt. andre
krydderier. Så lægges de direkte på grillen, evt. i en folie bakke, og vendes
jævnligt.
Alt
efter størrelse tager det 45 – 60 minutter.
Den
tredje måde er, hvis du har en rest kogte kartofler, så kan du vende dem i olie,
salt, peber og evt. andre krydderier og sætte dem på spyd og grille dem til de
er varme.
Grillede basilikum svampe.
2 per.
4
stk. Mark champignon, store
Basilikum
blade
Pikant
ost
Svampene
børstes fri for jord og stokken knækkes af – helt nede ved bunden. Og basilikum bladene hakkes groft og røres sammen med osten. Herefter kommes det ned i svampene, hvor stokken har siddet.
Grilles i 10 minutter.
Grilles i 10 minutter.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egne opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar