tirsdag den 23. september 2014

Nem & lækker pastaret uden kød

Denne opskrift dukkede op, da jeg for nogen tid siden efterspurgte, i en STOP-MAD-SPILD-gruppe på Facebook, forslag til brug af min kæmpestore og vildtvoksende basilikumplante, som du jo allerede har hørt en del om.

Og jeg fik mange gode forslag, blandt andet at TØRRE det. Og er du fast læser her hos mig, ved du jo allerede at det er afprøvet, og gik knap så godt. - Glasset står stadig i skammekrogen ;-)

Men Bagenørden smed et link til hendes blog NOGET I OVNEN, med denne opskrift. Den lød indbydende og vi blev virkelig begrejsteret.

Den er helt uden kød - noget som vi i Casa Fangel holder ekstremt meget af, så det er ikke mange vegetardage vi har på menuen. Men i denne, var vi helt enige, om at der slet ikke er brug for kød. Den er yderst smagfuld og meget mættende.

Men du kan jo selv give den et forsøg og se hvad du synes.

Pasta med basilikum & tomat.
3 per.
600 g. Tomat
100 g. Basilikum blade
4 fed Hvidløg
½ dl. Olivenolie
Salt
Peber
1 pk. Frisk pasta
200 g. Ost, revet

Tomaterne skæres i grove stykker, hvidløget presses og basilikummen klippes groft. Det hele blandes sammen med olie, salt og peber i en beholder og sættes på køl - meget gerne natten over hvis tiden er til det.

PÅ SERVERINGSDAGEN:
Pastaen koges efter anvisningen på pakken, vandet hældes fra og tomatblandingen vendes i. Pastaretten skal blot lige varmes igennem, tomaterne må ikke blive alt for udsplattede. Tilsidst tilsættes osten og når den er smeltet og du har smagt til med salt og peber, så er der mad.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: http://nogetiovnen.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar