Godt pakket ind i et lunt tæppe, med et par tændte stearinlys og en en god film eller bog, så er det stadig hyggeligt at spise is. Synes du osse det ???
Parfaiten er pyntet med lidt frysetørrede bær og hakkede nødder. |
Daim parfait.
4
stk Æggeblommer
30
g. Sukker
2
dl. Letmælk
2
½ dl. Piskefløde
3
db. Pk. Daim
1
tsk. Vanillesukker
1
nip Salt
Æggeblommer,
vanillesukker og sukker piskes hvidt og skummende. Herefter tilsættes mælk
og salt. Fløden piskes til en blød skum og vendes sammen med
æggeblandingen.
Parfaiten
skal nu på frost. Enten i en ismaskine, men kan også sagtens indfryses i en
form direkte i fryseren. I så fald skal der røres, i isen hver halve time, for
at undgå den krystalliserer.
Daimene
hakkes groft og vendes i isen, når den har fået softice konsistens. – Så skulle
de ikke falde til bunds.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opsrift
FRYSEEGNET:
Øhhh JA
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar