fredag den 26. september 2014

En hyggelig fredags menu

Manden havde taget en fridag igår. Dagens startede med møde hos min sagsbehandler i Kommunen, men pga. af manglende oplysninger, blev jeg ikke meget klogere.

Igår aftes var vi  til hvalpeaften i vores dyrlægehus. Vi fik en masse gode oplysninger, om hvad der er vigtigt at lærer vores små nye babyer. Og så var der babyleg og godbidder i stor stil  - nøj hvor de hyggede sig og fik en rigtig positiv og god oplevelse, noget der er vigtigt for fremtidige besøg derover. 
Watson gik omkuld, da vi kom hjem og sov helt til kl. 11 her til formiddag  :-D

For at Cæso ikke skulle efterlades alene hjemme, kom han på ferie hos Mobber. Hun afleverede ham igen her til eftermiddag og fortalte at han virkelig har hygget sig. Har ligget op af hende hele tiden, været både i sofa og sovet i sengen i nat. Og når de går tur er han en lille vigtig-per............. Se mig.... se mig, jeg er på ferie hos min mormor.....skønne dreng :-)


Mens Manden var på job her i eftermiddag, bagte jeg MUFFINS og gjorde klar til vores aftensmad, så vi kunne spise når han fik fri kl. 17.30.

Som jeg har fortalt et par gange før så elsker jeg auberginer og havde et par i køleskabet, som jeg tryllede om til den lækreste salat med tomater fra haven. Vi fik en ganske almindelig hakkebøf med bløde løg til, HASSELBACH KARTOFLER og bearnaisesauce - denne var færdigkøbt men har du tid, lyst og mod på det finder du en opskrift HER på den hjemmelavede udgave.


Aubergine salat.
4 per.
2 stk. Auberginer
500 g. Tomater
Olivenolie
1 bdt. Persille
Mørk balsamico eddike
Salt
Peber

Auberginerne skylles og skæres i skiver på 7 – 8 mm. tykke skiver. De kommes i et fad, drysses med salt og stilles til side i minimum 30 minutter.

Herefter skylles saltet væk og skiverne duppes tørre. De pensles med olie og drysses med salt og peber, hvorefter de lægges i et lag på en papirbeklæde bageplade.

Bages ved 250o i ca. 30 – 40 minutter – de vendes halvvejs.

Imens de er i ovnen deles tomaterne, i enten ½ for små tomater og de større deles i ¼. Når auberginerne er sprøde og lækre, tages de ud af ovnen, vendes med tomaterne og hakket persille.

Salaten dryppes med balsamico og gives et drys CITRONPEBER.


TIPS: Denne salat kan spises både kold og varm.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: HASSELBACH KARTOFLER, Hakkebøf & BEARNAISESAUCE
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

2 kommentarer:

 1. Låvise altså... hvor er billederne af guldklumperne?? Dem kan du da ikke snyde mig for.
  Super weekend til dig
  - Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen de blev virkelig virkelig dårlige....de 3 jeg nåede at tage :-D Så dem må du altså tænke dig til

   Go weekend

   Knus

   Slet