Jeg har valgt ikke at komme glasur på dem, de er så fine og svampede at man ikke behøver det. Men synes du de mangler lidt dekoration, kan du sagtens give dem lidt mørk glasur og evt. et drys nødder osse.
Choko-nødde muffins.
12
store stk.
100
g. Chokolade, mørk
100
g. Smør
3
stk. Æg
150
g. Sukker
150
g. Hvedemel
1
½ tsk. Bagepulver
4
spsk. Kakao
2
tsk. Vanillesukker
2
tsk. Instant kaffe
1
nip Salt
¾
dl. Mælk
100
g. Hasselnødder
Chokolade
og smør smeltes ved svag varme og afkøles til den er lillefingervarm. Imens
piskes sukker, vanillesukker og æg luftigt og skummende.
I en anden skål blandes mel, bagepulver, kaffen og kakao. Det sigtes i æggeblandingen skiftevis med chokolade/smørblandingen. Tilslut hakkes nødderne groft, de vendes i, sammen med mælken.
Dejen røres jævn og glat. Og kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud i muffinsformene, de fyldes 2/3 op.
Bages
ved 175o i ca. 20 minutter.
Prik i dem med en strikkepind. Hænger der ingen dej ved er de færdige.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Bogen: ”God mad let at lave”
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Evt. is
TIPS &
TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar