torsdag den 1. maj 2014

Citronpeber

Da jeg lavede RAMSLØGSSALT, slog det mig pludseligt, at det måtte da kunne lade sig gøre at lave sin egen citronpeber. Jeg fandt peberkornene frem og vidste jeg havde lidt citron i køleskabet og prøvede derfor mig frem. 

Det er helt sikkert ikke billigere at lave det selv, men det er meget mere aromatisk end det man køber.



Citronpeber.

1 ½ stk Citron, skal fra
5 – 6 tsk. Peberkorn, sorte

Peberkornene knuses i morteren og blandes med den fint revne citronskal. Det fordeles i et jævn lag på en papirbeklædt bageplade.

Tørres ved 50o (varmeluft) i ca. ½ - 1 time. Hold øje med det undervejs, citronen skal være hel tør.

Herefter afkøles det og kan evt. gives en ekstra tur i morteren, for gør det mere findelt.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: 1 ½ citronskal svarede ca. til 2 tsk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar