Semidried tomater.
Tomater
Rørsukker
Salt
Peber
Evt. krydderurter
De små tomater halveres og de større deles
i ¼, da de ellers skal have ALT for lang tid i ovnen. De lægges i et lag med
skærefladen opad, drysses med salt, peber og sukker. De kan evt. osse drysses
med friske eller tørrede krydderier.
Bages ved 80o i ca. 4 – 6
timer. Men hold øje med dem, de må ikke blive mørke.
Efter ca. 4 timer vendte jeg mine om, så
var det nemmere at få dem tørret helt igennem.
Når de er færdige, afkøles de og kan enten
opbevares i en glas, hvor der hældes en god olie henover – her er holdbarheden
dog ikke så lang. I stedet kan de kommes i en plastbeholder og opbevares på
frost.
TIPS:
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS:
ANDET:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar