Her til aften har jeg så afprøvet relishen ovenpå et stykke rugbrød med en kold karbonade.......nomnomnom siger jeg bare :-D
Remoulade relish.
350
g. Grønne tomater
400
g. Squash
1
stk. Peberfrugt, grøn
200
g. Løg
15
g. Salt, fint
1
dl. Vand
20
g. Kapers
½
+ 1 dl. Æblecidereddike
1
½ dl. Sukker
2
– 3 tsk. Sennepspulver
1
tsk. Karry
Grønsagerne
skæres i mundrette stykker, røres sammen med saltet og stilles til side i ca.
10 minutter for at trække. Vand, kapers og ½ dl. eddike tilsættes og massen
koges i ca. 20 minutter.
Resten
af eddiken, sukker, sennepspulver og karry tilsættes og relishen småsimre igen i
10 – 15 minutter til den bliver tyk. Den smages til og evt.
Atamon tilsættes. (Følg anvisningen på flasken)
Herefter
kommes relishen på skoldede og sterile glas, låg skrues på og afkøles.
TIPS:
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
FB gruppe ” Tomat
entusiaster”
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: Tilbehør til smørebrød og aftensmad, rørt op med mayonnaise
TIPS
& TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar