Jeg hoppede i fryseren og fandt der grønkål og nogle skinkestrimler. I køleskabet var der en rest feta og flødeost, så det var jo bare at røre fyldet sammen, rulles dejen ud og bage stangen. Nomnom jeg elsker skinkestangen, men denne blev ligeså god.
Skinkestang
med grønkål.
4
port.
175
g. Skinke
450
g. Grønkål, hakket, frossen
100
g. Feta, i tern
200
g. Flødeost, naturel
1
spsk. Sennep
1
spsk. Oregano
Salt
Peber
1
pk. Tærtedej, butterdej eller pizzadej
Æg,
til pensling
Den
optøede grønkål trykkes fri for væske og røres sammen med skinke, feta og
flødeost. Fyldet smages til med krydderierne.
Dejen
pakkes ud (eller rulles ud til et stort rektangel). Fyldet fordeles på midten
og siderne pensles med sammenpisket æg. De korte ender foldes ind over fyldet
og bagefter foldes langsiderne ind over hinanden.
Stangen
vendes rundt og lægges på et stykke bagepapir, med sammenfoldningen ned ad.
Tilslut pensles den og prikkes med en gaffel, så damp kan komme ud under
bagning.
Bages
ved 200O C i ca. 25 - 30 minutter.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: Salat, råkost og brød
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar