tirsdag den 7. april 2015

Granatæble sirup

Har du som jeg, et par granatæbler liggende og ikke har den ringeste anelse om hvad de skal bruges til, ud over i salaten, så kig med her.

Du skal nemlig lave dem til sirup, det kan nemlig bruges til mange ting. F.eks. som på morgen-yoghurten, pandekagerne, isen eller som sødestof i salatdressingen. 


Granatæble sirup.

2 stk. Granatæbler
50 g. Rørsukker

Kernerne tages ud af granatæblerne. Herefter blendes de og saften hældes igennem en sigte. Pres gerne med en ske så du får det hele med. Saften kommes i en gryde, sammen med sukkeret, hvor det koges op og småsimre til det får en dejlig tyk konsistens. Det tager ca. 20 - 30 minutter, men pas på at det ikke brænder på. 
Herefter hældes det på glas og opbevares på køl.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION:  Min egen opskrift
FRYSEEGNET: ???
SERVERES MED: Is, pandekager m.m.
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar