søndag den 27. september 2015

Grillede bacon-porre

Hvor har vejret været usandsynlig smukt idag. Jeg måtte lige en lille tur i haven og nusse lidt rundt :-)

Når efteråret viser sig fra den lune side, som idag, kan vi stadig godt finde på at grille. Grillen står stadig på sin faste "sommerplads" foran køkkenvinduet. Men inden længe, bliver den kørt i vinterhi under halvtaget og får "dyne" på. Men den står stadig sådan at har vi lyst til at grille i de koldeste måneder, kan det sagtens lade sig gøre. Juleanden har vi dog endnu tilgode at prøve at grille :-P

Griller du stadig ?? 

Hvis ikke så tror jeg sagtens at de kan laves i ovnen osse. Jeg ville give den 225o i ca. 20 – 25 minutter. De skal bare vendes et par gange undervejs så baconen bliver sprødt og gyldent hele vejen rundt.


Grillede bacon-porre.
2 per.
2 stk. Porre
4 - 6 sk. Bacon
Salt
Peber
Olie, til grillen

Porrerne renses, bunden og toppen skæres af – det er kun det faste hvide og lysegrønne du skal bruge. Porres deles i stykker på ca. 8 cm. Disse omvikles med bacon.

Grillen pensles med olie, så baconen ikke hænger i, inden at porrerne grilles til baconen gylden og sprød.


TIPS: Toppen af porren kan du sagtens gemme i fryseren til en dag du skal lave gryderet eller suppe.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar