Kan du ikke få fat i nektariner, så brug blommer, pærer eller æbler istedet.
Squash salat.
2 – 3 per.
2 stk. Squash
1 stk. Peberfrugt, rød
2
stk. Nektariner
30
g. Pinjekerner
DRESSING:
3
spsk. Olie – jeg brugte raps
4
spsk. Citron, saft fra
1
- 2 spsk. Akacie honning
2
– 3 kviste Timian
Salt
Peber
Squashene
skylles og enderne skæres af. De skæres
i papirtynde skiver med en tyndskræller, på langs af squashene. Stop når du når
ind til det inderste bløde kød, det kan rives og gemmes til brød eller
gryderet.
Har
du ikke tyndskræller, kan du skære squashene i tynde skiver i stedet.
Peberfrugten
deles, blomsten og frøstokkene fjernes. Peberen skylles og skæres tynde
strimler.
Nektarinerne
skylles, halveres og stenene fjernes. Frugtkødet skæres i tynde både.
Pinjekernerne
ristes på en varm pande uden fedtstof til de er gyldne. Afkøles bagefter.
Til
dressingen piskes olie, citron og honning sammen. Timianbladene pilles af
kvistene og kommes i dressingen som smages til med salt og peber.
Squash,
peberfrugt, nektarin samles, dressingen hældes over og der pyntes af med
pinjekerne.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar