Faktisk noget der har passet min krop og sind meget godt. Jeg er total drænet for energi for tiden, og føler at jeg er bagud med alt.
Inderst inde kender jeg jo godt selv grunden. Om 3 uger skal jeg til et meget vigtigt møde og det er helt sikkert det der begynder at spille ind. Jeg prøver ikke at tænke for meget på det, men min underbevidsthed lader ikke min krop fortrænge og det er heltsikkert osse derfor at jeg lige har været syg i næsten 3 uger.
Nå, men mere om det på et senere tidspunkt :-)
Idag skal vi hygge os med en rygende varm gryderet. Lav endelig rigeligt, den smager endnu bedre på anden dagen og kan sagtens osse fryses.
Mørbradgryde
5
- 6 per.
800
g. Svinemørbrad
300
g. Bacon, i tern
300 g. Peberfrugt
400 g. Champignon
300 g. Løg
4
fed Hvidløg
300
g. Cocktailpølser
450
g. Hk. Tomat (1 ds.)
½
l. Piskefløde
3
tern Hønsebouillon
Salt
Peber
Paprika
Oregano
Olie,
til stegning
Mørbraden
trimmes for sener og fedt. Og skæres i mundrette stykker på ca. 1½ x 1½ cm.
Peberfrugten renses for blomst og kerner og skæres i tynde strimler.
Champignonerne børstes for jord og skæres i skiver. Løget pilles og hakkes
fint. Hvidløget pilles og hakkes fint.
Baconen
og løg svitses til det er gyldent. Det tages op af gryden og champignonerne
svitses i baconfedtet til de er gyldne. Disse tages osse op af gryden.
Herefter
kommes lidt olie i gryden og når den er varm, brunes mørbradstykkerne af heri.
Bacon, løg og svampe kommes tilbage i gryden, sammen med tomaterne og bouillon.
Lad det nu småsimre i ca. 20 minutter til kødet er mørt.
Herefter
kommes fløde, pølser og peberfrugt i. Saucen koges op og saucen smages til med
salt, peber, paprika og oregano.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: Ris eller kartoffelmos
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar