mandag den 23. maj 2016

Tomatsalat i Ajvar-dressing

Inspiration til tilbehør til lune sommeraftner ved grillen, kan man da altid bruge ikk' ??

Det kan jeg ihvertfald ikke få nok af - jeg har bunker at god inspiration liggende. Både på online, i kogebøger og magasiner. 

Derfor får du også en ide til en salat idag. Det er godtnok ved at være nogen tid siden vi fik den, men pyt med det. Opskriften holder stadig. Faktisk så meget at jeg er sikker på at salaten vil nå nye højder, hvis man tilsatte lidt kogte kartofler - altså drible den om, til en slags kartoffelsalat.


Tomatsalat i Ajvar-dressing.
4 per.
3 stk. Tomater, i grove stykker
1 – 2 stk. Peberfrugt, rød, i tern
1 stk. Avocado, i tern
100 g. Oliven, sorte
125 g. Feta, i tern
1 dl. Cremefraiche 18%
2 - 3 spsk. Ajvar
Salt
Peber

Tomaterne skylles og skæres i grove stykker. Frøstol og blomsten fjerne på feberfrugten og resten skæres i tern. Avokadoen halveres, stenen fjernes, frugtkødet tages ud af skallen og skæres i grove tern.

Cremefraiche og Ajvar sammen til en dressing. Grønsager, oliven og feta vendes i og salaten smages til med salt og peber.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar