tirsdag den 28. juni 2016

Jordbær med estragonsukker

Måske nogle vil sige at det er en skændsel at pille ved noget så dansk som "jordbær med fløde", men jeg har altså vovet pelsen og kommer idag med en moderne udgave af den danske klassiker.

Jordbær med fløde (og mælk) er helt klart vores sommer-dessert-favorit og vi forsøger at spise det, så ofte det er muligt hen over sommeren, så derfor gør det os ikke spor at der lige sniger sig en anderledes version ind også. 

Tør du vove pelsen ???


Jordbær med estragonsukker.
2 port.
400 g. Jordbær
1 spsk. Sukker
2 kviste Estragon, frisk
Fløde eller mælk

Jordbærrene skylles, hvis det er nødvendigt, toppene nippes af og er bærerne meget store, deles de.

Bladene tages af estragon-kvistene og blendes sammen med sukkeret. Det drysses over bærerne, de dækkes til og stilles til side for at trække lidt inden servering.

De serveres med fløde og/eller mælk og evt. resterne af estragonsukkeret.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Fløde, mælk
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar