Vi har en gasgrill og vi elsker den. Havde faktisk en almindelig grill (altså en til kul og briketter) stående i ca. 1½ - 2 år, hvor vi slet ikke brugte den, netop fordi vi havde gasgrillen. Den fik Svigerfar med hjem og bruger den nu flittigt. Og vi kommer aldrig til at have andet end en til gas.
Nå, men tilbage til salaten. Den er skøn og lav gerne rigeligt, så du har til et par dage - den smager nemlig skønt.
Også til frokost, med rester af den grillede kylling :-)
Couscoussalat med broccoli.
3 – 4 per.
125 g.
Couscous, groft
1 spsk. Smør
½ stk. Bouillon tern – gerne høns
2 ½ dl. Vand - kogende
100 g. Broccoli
100 g. Sugarsnap
1 stk. Peberfrugt, rød
10 g. Persille
2 spsk. Citron saft
Salt
Peber
Couscousene kommes i en gryde. Bouillonen
opløses i det kogende vand, som hældes over grynene. Et låg lægges på og det
stilles til side i ca. 15 minutter. Herefter røres smørret ud i grynene og de
afkøles.
Broccolien deles i små mundrette buketter, de
kommes i en skål og kogende vand hældes over – lad det stå 1 – 2 minutter,
hvorefter det hældes fra og buketterne afkøles under iskoldt vand. De afdryppes
godt.
Sugarsnapsene skæres i tynde skiver på
langs.
Peberfrugten skæres i små fine tern.
Persillen hakkes.
Alle grønsagerne blandes sammen med persille
og couscous. Salaten smages til med salt og peber. Den må gerne stå og trække
lidt inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
OPDATERET: September 2016
OPDATERET: September 2016
Ingen kommentarer:
Send en kommentar