Ferien står for døren og sommeren er for alvor over os, måske ikke vejr-mæssigt, men ihvertfald kan vi begynde at høste af havens lækkerier. Der er simpelthen ikke noget bedre end dejlige danske råvarer.
Råvarerne der står med grå skrift er links. Via dem kan du trykke dig videre til en side med alle mine samlede opskrifter med pågældende råvare ;-)
Syltede stikkelsbær med timian |
GRØNT:
Bladselleri
Drueagurk
Kinakål
Majroe
Pak choy
Skorzonerrod
FRUGT:
FISK: (højsæson)
Fjordreje
Havørred
Mørksej
BÆR:
Ribs
StikkelsbærINFO:
KILDE: www.raavareguiden.dk, www.aarstiderne.com, www.vom.dk, http://sanker.dk, www.groenttorvet.dk, www.2gangeomugen.dk, http://m.fisketegn.dk/ http://hafiska.dk
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
ANDET: De fleste fisk er tilgængelige hele året rundt, dog med nogle undtagelser, hvor de er fredet og gyder. Jeg vil her skrevet når spise-kvaliteten på de forskellige arter er bedst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar