torsdag den 18. august 2016

Timian svampe

Idag får du opskriften på et nem tilbehør, enten til din aftensmad, smørebrød eller salatbaren på jobbet. 


Det jo ikke det helt store kulinariske jeg har opfundet her, men det smager simpelthen bare så godt, derfor synes jeg det fortjener en plads herinde. Og du kan jo sagtens skiftes urterne ud med lige dem du har, tørrede kan også sagtens bruges.


Timian svampe.
2 - 3 per.
500 g. Champignon
½ dl. Timian, friske blade
Salt
Peber
Olie til stegning


Champignonerne renses for jord. Er de meget store, deles de. Olien varmes op på en pande og champignonerne svitses heri – de skal ligge i et lag, så er det en større portion du laver, svitses de over flere gange.

Timianbladene tages af stilkene og vendes rundt i svampene, som smages til med salt og peber.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar