mandag den 19. september 2016

Timianbagte gulerødder

Det kan være svært at blive ved med at forny tilbehøret til aftensmåltidet - jeg har perioder, hvor vi nærmest bare skifter mellem 3 - 4 - 5 forskellige ting. Så dagens opskrift er egentlig ikke en opskrift, men bare en idé til at gøre en omgang gulerødder til et lidt mere spændende tilbehør.

TIPS: 
Den friske timian kan sagtens skiftes ud med tørret.



Timianbagte gulerødder.

Gulerødder
Timian kviste
Olie
Salt
Peber

Gulerødderne skrælles og skæres i stave eller grove chunks. De vendes i olie, salt, peber og friske timiankviste og fordeles i et fad eller bradepande.

Bages ved 200o til de er møre. Meget forskelligt alt efter størrelsen, men de skal være møre og have bid. Mine på billedet fik ca. 35 minutter.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar