Coleslaw kan spises til (næsten) alt og varieres i det uendelige. Idag får du min variation med æble og sennep.
Det var faktisk slet ikke meningen at den skulle på bloggen, men nogle gange så bliver resultatet altså bare så godt at det er værd at huske på i fremtiden, så derfor får du denne idag.
Coleslaw med æble & sennep.
2 per.
¼ stk. Spidskål
2 stk. Gulerødder
1 stk. Æble – syrligt
DRESSING:
2 – 3 spsk. Græsk yoghurt
1 spsk. MAYONNAISE
1 - 2 tsk. Grovkornet sennep
½ håndfuld Persille
Akacie honning
Salt
Peber
Stokken og de yderste grimme blade fjernes på
spidskålen. Det snittes meget fint. Gulerødderne skrælles, top og bund fjernes
og de rives groft. Æblet skylles og rives groft.
Persillen skylles, tørres og hakkes fint. Den
røres sammen med yoghurt og mayonnaise, som smages til med sennep, salt, peber og honning.
Dressingen vendes rundt i grønsagerne, lad
gerne salaten trække lidt inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar