mandag den 1. juni 2020

How to – agurkespringer, citron- & appelsinspringer


Et klassisk tilbehør, når der laves smørrebrød. For mange er det logik hvordan de laves, for nogen ikke - derfor får du her vejledningen til hvordan du laver en springer.


Til agurkespringeren deles den hele agurk på skrå, så du får en stor skæreflade. Herefter skærer du den i tynde skiver. 


Skiverne lægges ovenpå hinanden og der skæres et snit på den lange led, ca. 1 cm. fra toppen af skiven og ned gennem skiven. 

Så kan du vride ”benene” hver sin vej og sætte springeren ovenpå emnet, du skal afpyntes.


Du kan også lave citron- og appelsinspringere. Her deler jeg blot citrusfrugten på midten på den korte led og skærer den i tynde skiver. Der skærer du også et snit midt i frugte, så den deles, men stadig hæger sammen med et lille stykke i toppen. 

Herefter vrider du ”benene” hver deres vej og sætter springeren ovenpå emnet der skal afpyntes.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar