Flæskesvær.
Svær
Salt, groft
Sværen er snittet i stykker
på ca. 1 - 1½ cm. i bredden. Der drysses med groft salt ca. 1 time før
tilberedning.
Sværene fordeles i en
bradepande, med ikke for mange i hver. De steges ved 200o C i ca. 15
minutter.
Herefter hældes fedtet fra
og de steges igen 15 minutter, ved 200o
C. Er de stadig ikke sprøde, gives de en omgang mere. Fedtet hældes fra og sværene
stilles til afkøling.
Hvor får man sådan nogle svær henne, så man selv kan lave dem :)
SvarSletHej Sandra ;O)
SletJeg gik ind til en slagter og spurgte om han havde noget hud så jeg selv kunne lave flæskesvær.
Du kan jo med fordel, ringe til ham og høre ad først og evt. få ham til at bestille det hjem til dig.
Knus Låvise
Det må jeg prøve, for vores slagter her i Nyborg har kun åben to dage om ugen, så prøvet at køre i bilka men der havde de ikke noget ved deres slagter :) har forresten lavet din chokolade mosse på nødde bund i dag, og den var super go :)
SvarSletDet var ikk meget han har åbent, men ja så må du ringe og bestille :O))
SletSuper, det er jeg glad for at høre. En lidt anderledes måde at få chokolademousse på :O)