Så idag har vi fået meget nem mad, men også rigtig julemad. Og en af Mandens livretter. Jeg ved, at han fik det et par dage, da jeg var indlagt :O)
Jeg ved godt, at mange måske ikke har brug for en opskrift på risengrød, men det er ligeså meget for at minde om denne dejlige spise.
Risengrød.
4
per.
1 l. Sødmælk
200 g. Grødris
2 dl. Vand
1/4 - ½ tsk. Salt
1/4 - ½ tsk. Salt
Vandet koges op, grødrisene drysses i og koges i 2 minutter. Mælken tilsættes og bringes i kog under omrøring. Varmen sænkes og låg lægges på. Grøden koges i ca. 30 minutter under jævnlig omrøring. Når grynene er møre, smages grøden til med salt og grøden samler sig nu og bliver tykkere i konsistensen. Grøden serveres med kanel, sukker, smør, rød saftevand eller hvidtøl :-D
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar