Men i år, bliver det en stille og rolig aften i selskab med gode venner. Derfor har vi bagt vores egen kransekage. Dette kan sagtens gøres i god tid, for de bliver nemlig bedst af, at komme en tur i fryseren først.
Vores stofsprøjtepose gik i stykker, da vi skulle sprøjte disse ud, derfor det lidt rustikke udseende. |
Kransekage
konfekt.
500 g. Sukker
Nougat, til pynt
Hasselnødder, til pynt
Mandler, til pynt
Mørk chokolade, smeltet, til pynt
Marcipan og sukker røres
sammen, til alle klumper er helt rørt ud. Ægge-hviderne blandes i lidt ad
gangen til den har en passende konsistens. Den skal være til at sprøjte ud, men heller ikke for flydende.
Konfektmassen kommes i en
sprøjtepose med en stjerne tylle i. Den sprøjtes ud på bagepapir i små rosetter
og afpyntes med nougat, nødder eller mandler.
Bages ved 240o C
i ca. 7 minutter. Men hold øje med dem, de må kun lige begynde at tage farve. De
brænder lynhurtigt på.
Når konfekten er kølet af,
dyppes det i bunden med chokolade
INFO
OM RETTEN:
FRYSEEGNET:
JA, bliver KUN bedre af det
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: TEMPERERET CHOKOLADE
ANDET:
Kranse XX, er udviklet af Odense Marcipan til at lave kransekage af. Spørg evt.
din bager om du kan købe der, ellers kan du også bruge Ren rå, men vil tro at
mængden af sukker, så skal reduceres. Smag dig frem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar