Spinatvafler med røget laks.
4 per.
VAFLER:1 tsk. Bagepulver
¼ tsk. Salt, groft
2¼ dl. Mælk
1 stk. Æg
DRESSING:
1¼ dl. Cremefraiche 18 % ½ stk. Æble, groft revet,
1 spsk. Peberrod, fint revet
Salt
PYNT:
8 stk. Citron, i springer
Dild
Til vaflerne tøes spinaten
i en sigte. Væden presses fra og det hakkes fint. Smørret smeltes og afkøles
let.
Mel, bagepulver og salt
blandes i en skål. Mælk og æg piskes i, så dejen bliver glat og jævn. Spinat og
smør vendes i til sidst.Vaffeljernet varmes godt op og pladerne pensles første gang med lidt smør. Hæld ca.
Til dressingen presses
væskes fra de revne æbler og røres i cremefraichen. Den smages til med peberrod
og salt. Og stilles på køl, i ca. 30 minutter, hvorefter den smages til igen.
Ved anretning lægges der 2
- 4 vaffelhjerter på hver tallerken. Laks og rejer anrettes ovenpå hjerterne.
Der kommes lidt dressing på, afpyntes med citronspringer og dildkviste.
Resten af dressingen serveres
ved siden af.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: www.arla.dk
FRYSEEGNET:
Vaflerne er
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar