lørdag den 23. august 2014

Nye tallerkener

Tidligere idag lå jeg og slumrede på sofaen, da det pludselig banker på døren. 

Jeg får mig hevet op, vader som en anden zombie ud og åbner døren.......der står postmanden og lidt for lalleglad spørger: Er du Låvise???

- Øhh ja, svarer jeg, og får straks stukket en pakke i hånden. Er total forvirret og står bare og glor efter flere ting....men han er allerede væk igen.

Undrende vader jeg ind og åbner pakken. Vågner pludselig ved synet af indholdet og bliver positiv overrasket.
Det er to tallerkener, som jeg har glemt alt om. Jeg har bestilt dem et undersøgelsepanel jeg er medlem af. Jeg får tilsendt spørgeskemaer, hvor jeg optjener point. Disse point kan man så bruge til at købe ting for i deres shop og der er MANGE fine ting at vælge imellem. 

Jeg må indrømme, at jeg er vild med deres måde at håndtere "betalingen" på. For mange andre steder, hvor man er med i den slags undersøgelser, er man blot med i en lodtrækningen om et gavekort. Her er der point hver gang du deltager, de variere selvfølgelig af, hvor lange undersøgelserne er. Men du får også point, dog kun et lille beløb, hvis de allerede har fået nok besvarelser. 

Jeg tænkte straks på at vælge ting til bloggen - big surprice :-)


2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Eva Nynne

   Det hedder M3Panel.dk

   Jeg ved ikk om du kan tilmelde dig derinde selv, men ellers kan jeg henvise dig, så sender du mig bare en besked med din mail og fulde navn i

   Knus Låvise

   Slet