Jo, det kan man faktisk godt, nemlig forklædt som en overnight grød, lavet af chiafrø og toppet med en masse lækker frisk ananas.
Idag holder jeg mig til denne form for Pina Colada morgenmad. Men for en 10 år siden, da Manden og jeg var på ferie i Sunny Beach, fik vi på denne tur en drikbar Pina colada til morgenmad :-D
Morgenbuffeten havde vi skippet - vi havde vel tømmermænd, jeg husker det ikke. Men klokken var vel omkring 10, vi kom forbi en strandbar der var ved at åbne og det eneste sted vi havde stødt på Pina coladaen i hele Sunny Beach, så vi blev simpelthen nødt til at have sådan et par stykker :-D
Uhhhmmm de var gode og denne grød smagte ligesom den ægte vare for 10 år siden <3
Pina colada chia pudding.
2 port.
400 ml. Kokosmælk
– Ikke light !!
60 g. Chiafrø
½ tsk. VANILLEPULVER
2 spsk. Sukrin
100 g. Græsk yoghurt
200 g. Ananas
Dagen før servering:
Kokosmælken kommes i en skål og piskes til
det har en jævn konsistens. Chiafrø, vanillepulver og sukrin røres i. Det
dækkes til og stilles på køl natten over, eller mindst i 8 timer.
På serveringsdagen:
Yoghurten røres ud i grøden, den smages til
og fordeles i serveringsglas. Ananassen skæres i små tern og fordeles ovenpå
grøden.
TIPS:
Du kan evt. pynte med lidt ristet
kokos.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar