Idag får du opskriften på en ret så lækker snack. Mandler, chokolade og lakrids - mums siger jeg bare, what's not to like 😆
Brug dem som hyggespise, i madpakken eller i et smukt glas og giv det som værtindegave til en af julens mange arrangementer - det vil helt sikkert vække glæde 💕
Lakridsmandler med chokolade.
100 g Mandler
75 g. Mørk chokolade 55 %
1½ spsk. Lakridspulver – jeg brugte
lakridsrodspulver fra Urtekram
Lakridspulveret kommes i en dyb tallerken.
Mandlerne ristes på en varm pande, uden
fedtstof til de er gyldne, herefter afkøles de.
Når mandlerne er helt afkølede, smeltes
chokoladen. Brug den metode du synes er nemmest. Jeg brugte min micro-ovn, hvor
jeg først hakker chokoladen fint, kommer den i en tilpas stor skål og giver den
intervaller på 30 sekunder, hvor jeg røres i chokoladen mellem.
Når den er helt smeltet røres mandlerne i. Alle
mandlerne skal dækkes af chokolade, herefter vendes de ud på et stykke
bagepapir, hvor de skilles ad.
Her lader du dem ligge og tørre en smule,
inden de kommes i tallerkenen med lakridspulveret og vendes rundt.
Opbevares i en lufttæt beholder.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Ved en glutenfri udgave, så husk at tjekke indholds fortegnelsen på chokoladen for evt. indhold af gluten
ANDET: Ved en glutenfri udgave, så husk at tjekke indholds fortegnelsen på chokoladen for evt. indhold af gluten
Er der skal på eller skal de smuttes Mvh. Annette
SvarSletHej Annette tak for at du læser med.
SletJeg lod skallen blive siddende på
Knus Låvise