Nemlig en lækker sprød sag med fed blød avokado, samt sød appelsin og mango. Har du ingen avokadoer på lager, er salaten stadig rigtig lækker uden dem også.
Rødkålsalat med mango.
3 - 4 per.
300 g. Rødkål
1 stk. Mango
1 stk. stor Appelsin
2 stk. små Avokadoer – kan sagtens undværes
1 spsk. Akacie honning
2 spsk. Citronsaft
Salt
Peber
50 g. Peanuts
De yderste grimme blade fjernes på rødkålen,
den halveres, stokken fjernes og kålen snittes ultratyndt, brug evt. et
mandolinjern.
Mangoen skrælles, stenen fjernes og kødet
skæres i små tern.
Bund og top skæres af appelsinen, den stilles
på den nu flade bund og skrællen skæres af siderne fra top mod bund, så de hvide
hinder osse fjernes. Vend dem evt. og se om du har fået alt det hvide med i
første omgang, ellers fjerner du det bagefter. Herefter deles appelsinen og det
hvide i midten skæres væk og resten af frugten skæres i små tern.
Avokadoerne halveres, stenene og skallerne
fjernes og kødet skæres i små tern.
Kål, frugt og avokado vendes sammen og smages
til med honning, citronsaft, salt og peber. Salaten anrettes og pyntes med
peanuts.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min
opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar