fredag den 28. juni 2013

Kagecreme med hvedemel.

Det er supernemt at lave sin egen kagecreme. Det er faktisk ligeså nemt som at købe det på brev. Det smager bare meget bedre.


Kagecreme.
1 port.
5 dl. Sødmælk
4 stk. Æg  
4 spsk. Sukker
4 spsk. Hvedemel
1 stk.. Vanillestang

Mælken tilsættes vanillekorn og de tomme vanillestænger, og  bringes i kog. Æg, sukker og mel piskes sammen til en tyk æggesnaps. Den kogende mælk dryppes i under piskning.
Cremen hældes tilbage i gryden og gives et opkog. Den afkøles i ro, piskes igennem og vanillestængerne fjernes.


BEMÆRKNINGER: Bagerierne bruger altid flødecreme i lagkagerne. Det laves ved at tage 1 portion kagecreme og røre det sammen med ½ liter pisket piskefløde



Ingen kommentarer:

Send en kommentar