fredag den 28. juni 2013

Lagkagebunde.

De er lette, lækre og luftige. Helt sikker et forsøg værd :O)


Lagkagebunde.
3 bunde
3 stk. Æg
125 g. Sukker
50 g. Hvedemel
50 g. Kartoffelmel
¾ tsk. Bagepulver

Æg og sukker piskes til en luftig og sej æggesnaps. De tørre ingredienser vejes af i en anden skål og vendes forsigtigt i æggemassen.
Dejen fordeles på tre stykker bagepapir, hvor der er tegnet en cirkel på 22 cm. i diameter.
Bagepapiret gives lige et sprøjt lidt olie eller en fedtspray, så hænger den færdigbagte bund ikke i.
Bages ved 1750 C i ca. 12 minutter.


FRYSEEGNET: JA
BEMÆRKNINGER: Bundene kan sagtens også bages i en springform. Den skal være smurt og meldrysset. Bages ved 1750 C i ca. 30 minutter. Deles i 3, når den er afkølet.

Hvis bundene skal lægges ovenpå hinanden, giv dem så et drys sukker, så de ikke klistre sammen og derved ikke skilles ad uden at gå i stykker.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar