8 per.
3 stk. Lagkagebunde, lyse - Se
opskriften her1 port. Kagecreme - se opskriften her
3/4 -
6 - 8 spsk. Jordbærsyltetøj
Hasselnødder, fint hakket
Mørk Chokolade, fint hakket
Dagen før servering lægges kagen sammen.
Der piskes en ½ liter fløde til skum og den blandes sammen med kagecremen. Tilsæt 2 - 4 spsk. jordbærsyltetøj - alt efter smag. Og vend de grofthakkede jordbær forsigtigt i. Husk at tage ca.
En lagkagebund ligges på
serveringsfadet og smøres med 2 spsk. syltetøj, herefter fordeles halvdelen af
de knuste makroner ovenpå. Ovenpå dette fordeles halvdelen af jordbærskummet og
endnu en bund lægges på toppen. Alt dette gentages endnu engang og der
afsluttes med at fordele lidt jordbærskum på siden af kagen hele vejen rundt. Dette
gør at flødeskummet på serveringsdagen kan hænge fast.
Herefter pakkes kagen godt
ind, gerne i noget plastik og stilles på køl natten over.
På serveringsdagen piskes
det sidste fløde til skum, og kommes i en sprøjtepose, gerne med en
stjerneformet tyl i.
Der startes med at smøre den
gemte jordbærskum på toppen. Herefter sprøjtes der fløde rundt langs kanten -
Husk at flødeskummet lige skal op og "hæfte" fast på toppen så bliver
den hængende.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar