Lagkagebunde.
3 bunde
3 stk. Æg ¾ tsk. Bagepulver
Æg og sukker piskes til en
luftig og sej æggesnaps. De tørre ingredienser vejes af i en anden skål og
vendes forsigtigt i æggemassen.
Dejen fordeles på tre
stykker bagepapir, hvor der er tegnet en cirkel på Bagepapiret gives lige et sprøjt lidt olie eller en fedtspray, så hænger den færdigbagte bund ikke i.
Bages ved
KILDE: www.familiejournal.dk
FRYSEEGNET: JA
BEMÆRKNINGER: Bundene kan sagtens også bages i en springform. Den skal være smurt og meldrysset. Bages ved 1750 C i ca. 30 minutter. Deles i 3, når den er afkølet.
Hvis bundene skal lægges ovenpå hinanden, giv dem så et drys sukker, så de ikke klistre sammen og derved ikke skilles ad uden at gå i stykker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar