Nå men, så er det jo godt at vi har "Billy". Det er en reol, som fungere som vores spisekamme. Her gemmer der sig alskens lækkerier, som f.eks. pasta, mel, gryn, konserves og mange andre spændende ting. Når alt går i vasken, som i dag, giver vi Billy et besøg :O)
Menuen blev til planlagt reste- og frysemad, af min kære mands fantastiske tomatsauce, med medisteren skåret i tern, svitses og tilsat, samt pasta til.
Opskriften på tomatsaucen er her:
Tomat sauce.
4 ds. Flået tomater
1 ds. Tomatpure1 pk. Bacon, i tern
1 gl. Champignon, i skiver
3 stk. Løg, i tern
6 fed Hvidløg, knust
2 stk. Peberfrugt, i tern
½ l. Piskefløde
2 stk. Hønse bouillon,
terninger
Karry
Oregano
Salt
Peber
Sukker
Parmesan, revet
Champignonerne svitses uden
fedtstof i en stor gryde, til væsken er væk. Tag dem derefter op, og rist nu bacon og løg af i karry. Tomatpuréen
tilsættes og ristes af også.
Herefter tilsættes de flåede
tomater, hvidløg, fløde, bouillon og sauces koges godt igennem. Tilsæt nu
grønsagerne og smag til med krydderierne. Persilles vendes i lige inden
servering. Parmesanosten rives over inden servering.
Sammensætningen af karry og tomat er virkelig undervurderet, det smager himmelsk :O)
Har I ris, ros, en opskrift eller et tip, som I synes at jeg simpelthen ikke kan undvære, er I altid velkommen til at sende mig en besked. Det kan enten gøres på Facebook i en besked via Låvises mad. På hjemmesiden under "kontakt" eller på mail på laavise181@gmail.com
ENJOY
Ingen kommentarer:
Send en kommentar