Billedet gør ikke meget for retten, men smagen er fantastisk.
Låvises aubergine kebab.
4 per.
2
stk. Løg
Hvidløg
Kebab
krydderi
Paprika
Oregano
Spidskommen,
stødt
Salt
Peber
2
stk. Auberginer
1
ds. Tomat, hakket flået
Citron,
saft fra
Kanel
Den
ene løg hakkes fint, tilsættes kødet sammen med hvidløg, kebab krydderi,
paprika, oregano og spidskommen og røres grundigt sammen. Farsen formes til små
bøffer, som brunes på en pande i lidt olie.
Auberginerne
skæres i tern. De brunes på en pande i olie og lægges på fedtsugende papir,
herefter skæres det sidste løg i tynde både. Tomaterne koges af på panden og
smages til med salt, peber, kanel og citronsaft
Det
hele kommes i et ildfast fad, med bøffer nederst, så løg og auberginer og til
sidst tomatsauce.
Bages
ved 2000 C
i ca. 45 minutter.
BEMÆRKNINGER:
Der kan evt. tilsættes et æg for at binde farsen bedre sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar