Muffins med feta og basilikum.
6 stk. (Store)
2 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
1 tsk. Timian, tørret
3 stk. Æg
½ dl. Olivenolie
1 fed Hvidløg, knust
1 potte Basilikum, stor
De forskellige melsorter,
bagepulver, salt og timian blandes i en skål. Æggene piskes sammen med olie,
yoghurt og hvidløg.
Basilikummen plukkes - 6
blade gemmes til pynt og de øvrige hakkes og tilsættes æggebland-ingen,
hvorefter melblandingen tilsættes og det røres godt sammen. Dejen fordeles i 6
store muffins forme - Fyld kun formen 2/3 op, så der er plads til at dejen kan
hæve. Fetaen skæres i tern og de trykkes ned i muffins dejen og der pyntes af
med et basilikum blad.Bages ved
Fryseegnet: JA
Bemærkninger: Jeg fik 9 store muffins ud af denne portion dej
Ingen kommentarer:
Send en kommentar