Jeg bruger lystigt af min persille i sommerens løb, derudover sørger jeg altid for, at fylde fryseren med hakket persille, så der er til PERSILLESAUCE og diverse andre lækkerier i vinterhalvåret. Og er min plante stadig gavmild, så bliver resten lavet til pesto, som bliver frosset ned i passende portioner. En herlig ting at kunne fremtrylle i de kolde måneder.
Det er supernemt at lave sin egen pesto, så det skal ikke være undskyldningen for ikke at give sig i kast med det.
Persillepesto.
1
stor portion
70
g. Persille - brug også stilkene
50
g. Pinjekerner
30
g. Parmesan
1
fed Hvidløg
2
dl. Olie
Citron
saft
Salt
Peber
Persillen
skylles godt og slynges fri for vand – jeg bruger min salat slynge. Den kommes i minihakkeren sammen med pinjekerner, ost, hvidløg og halvdelen af olien og
blendes til en jævn konsistens. Resten af olien tilsættes (og evt. mere hvis du
ønsker en tyndere konsistens) Og pestoen smages til med citronsaft, salt og
peber.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-OPDATERET: Sommer 2016
Ingen kommentarer:
Send en kommentar