søndag den 15. september 2013

Stegt flæsk med hele baduljen.

Dette er vel nok en af danskernes national spise. Mange elsker det i hvertfald.


Der er gået sport i at bruge Gurli-grill. Manden er simpelthen SÅ glad for hende, så lige fortiden, hvis det kan lade sig gøre, laves det meste med hjælp fra hende :O)




Stegt flæsk med PERSILLESAUCE & HJEMMESYLTEDE RØDBEDER.

Stegt flæsk.
4 per.
750 g. stegeflæsk, i skiver på ca. ½ cm.

Skiverne duppes tørre inden stegning.

I OVN:
Skiverne ligges på risten med en bageplade under, til at opsamle fedtet i.

Steges ved 225o i ca. 30 minutter. Måske de skal vendes undervejs

PÅ PANDE:
Skiverne lægges på en varm pande og steges gyldne og sprøde. Ligges på fedtsugende papir

PÅ GRILL:
Skiverne ligges på den varme grill og steges, som på panden, til at de er gyldne og sprøde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar