søndag den 7. juli 2013

Ratatouille.

Jeg har længe gået og sukket efter en omgang ratatouille. Det smager
skønt, er nemt at lave og fyldt med lækre grønsager.
Når min mini køkkenhave bugner af squash er det jo oplagt.

Manden har lavet grillet kyllinge-overlår til, røget med en smule Jack Daniels flis og penslet med lidt af vores hjemmelavede bbq sauce - se opskriften her.


Låvises ratatouille.

4 per.
1 stk. Auberginer, i tern
1 stk. Squash, i tern
1 - 2 stk. Løg, i tern
1 stk. Peberfrugter, i strimler
3 - 4 fed  Hvidløg, knust
400 g. Tomater, i grove tern
1 ds. Fl. tomat
3 spsk. Olivenolie
1 - 2 spsk. Mørk Balsamico eddike
½ tsk. Timian

½ spsk. Oregano ½ spsk. Sukker
Salt
Peber


Olien varmes op i en tykbundet gryde og løgene svitses heri til de er gyldne. Peberfrugt og hvidløg tilsættes. Derefter courgetter og auberginer og tilslut begge slags tomater. Når blandingen koger, lægges der låg på og skrues ned for varmen. Det skal derefter småsimre i ca. 45 minutter.



Fryseegnet: JA
Bemærkninger: Kan spises både koldt og varmt   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar