skønt, er nemt at lave og fyldt med lækre grønsager.
Når min mini køkkenhave bugner af squash er det jo oplagt.
Manden har lavet grillet kyllinge-overlår til, røget med en smule Jack Daniels flis og penslet med lidt af vores hjemmelavede bbq sauce - se opskriften her.
4 per.
1 stk. Auberginer, i tern1 stk. Squash, i tern
1 - 2 stk. Løg, i tern
1 stk. Peberfrugter, i strimler
3 - 4 fed Hvidløg, knust
1 ds. Fl. tomat
3 spsk. Olivenolie
1 - 2 spsk. Mørk Balsamico eddike
½ tsk. Timian
½ spsk. Oregano
Salt
Peber
Olien varmes op i en tykbundet gryde og løgene svitses heri
til de er gyldne. Peberfrugt og hvidløg tilsættes. Derefter courgetter og
auberginer og tilslut begge slags tomater. Når blandingen koger, lægges der låg
på og skrues ned for varmen. Det skal derefter småsimre i ca. 45 minutter.
Fryseegnet: JA
Bemærkninger:
Kan spises både koldt og varmt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar