Låvises
minestrone suppe.
4 port.
1 – 2 stk. Løg, hakket
¼ - ½ stk. Spidskål i strimler
2 stk. Peberfrugt, i tern
2 stk. Gulerod, i tern
1 stk. Porre, i ringe
½ bk. Champignon, i skiver
10 stk. Kartofler, i tern
1 ds. Fl. Tomat
1 ds. Heinz tomat suppe
2 – 3 fed Hvidløg, knuse
Timian, frisk
Basilikum
Oregano
Salt
Peber
Suppe horn
Baconen svitses og tages op
af gryden. Grønsagerne ristes let i baconfedtet. Bacon, Fl. Tomater, suppe og bouillon
tilsættes og grønsagerne koges møre. Suppen smages til og serveres med kogte
suppenudler.
Dette var hvad vi brugte af grønsager, men de kan jo sagtens skiftes ud men andre man bedre kan lide.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar