fredag den 16. august 2013

En lidt anderledes smulder-kage-topping.

Jeg faldt over denne lidt anderledes smulder-kage-topping i en af mine Facebook grupper. Det kan vel egentlig ikke kaldes en smulderkage, for princippet i den, er jo at toppingen smuldres ud over frugten og det kan jo ikke gøres ved denne, da fyldet bliver smeltet sammen.
Nå, men pyt, det smager fantastisk :O))


Smuldrekage med æblegrød.
                                                                                                                                              4 per.
170 g. Havregryn
70 g. Hasselnødder, hakkede
100 - 200 g. Sukker (afhænger af hvor sød æblegrøden er)
140 g. Smør
1 tsk. VanilIesukker
700 g. Æblegrød

Æblegrød fyldes i bunden af et tærtefad eller lignede.
Havregryn, hasselnødder, sukker, vaniljesukker og smør blandes i en gryde og varmes op.
Fyldet kommes ovenpå æblegrøden.

Bages ved 200o C i ca. 35 minutter til kagen er gylden.

Serveres med lidt cremefraiche eller vanilleis.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar