torsdag den 15. august 2013

Efterår er suppetid.

Så har vi taget hul på efteråret hos os. Vejret har været lidt kedelig og gråt her i dag så, jeg fandt en portion minestrone suppe i fryseren. En ret vi altid laver en STOR portion af og fryser ned. Så tilsætter vi blot lidt suppehorn, når vi varmer den op.


Låvises minestrone suppe.
4 port.
200 g. Bacon, i tern
1 – 2 stk. Løg, hakket
¼ - ½ stk. Spidskål i strimler
2 stk. Peberfrugt, i tern
2 stk. Gulerod, i tern
1 stk. Porre, i ringe
½ bk. Champignon, i skiver
10 stk. Kartofler, i tern
1 ds. Fl. Tomat
1 ds. Heinz tomat suppe
1 l. Hønse bouillon
2 – 3 fed Hvidløg, knuse
Timian, frisk
Basilikum
Oregano
Salt
Peber
Suppe horn

Baconen svitses og tages op af gryden. Grønsagerne ristes let i baconfedtet.  Bacon, Fl. Tomater, suppe og bouillon tilsættes og grønsagerne koges møre. Suppen smages til og serveres med kogte suppenudler.
Dette var hvad vi brugte af grønsager, men de kan jo sagtens skiftes ud men andre man bedre kan lide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar