søndag den 11. august 2013

Rucola brød.

I dag spiser vi rester fra vores gudemåltid fra forleden, som var langtidsstegt kylling i Romertopf.

Jeg har valgt, at supplere med dette fantastiske madbrød. De er hurtige at røres sammen og da de er med bagepulver og ikke gær, skal de ikke hæve. Parmesanen kan f.eks. udskiftes med feta.



Rucola brød
6 stk.
350 g. Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt
2½ dl. Yoghurt, naturel sødmælk
2 stk. Æg
½ dl. Olie
50 g. Parmesan
50 g. Rucola

Mel, bagepulver og salt hældes i en skål. Yoghurt, æg og olie røres i. Osten skæres i små tern og rucola hakkes groft og begge dele vendes i dejen.
Dejen sættes på en papirbeklædt bageplade med skeer i store "klatter". De kan evt. formes til store boller.

Bages ved 175o C i ca. 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar