torsdag den 26. september 2013

Grønlangkål.

Vi elsker grønlangkål i Casa Fangel, så det er ofte på menuplanen i efterår- og vintermånederne. Det er er billigt og meget mættende.

I denne opskrift har jeg lavet den på piskefløde, men det kan sagtens skiftes ud med mælk eller bouillon.

Grønlangkål med HAMBURGERRYG & kogte kartofler.
Grønlangkål.
4 per.
450 g. Grønkål, hakket
2 ½ dl. Piskefløde
Maizena
Sukker
Salt

Den frosne grønkål tøes i en gryde, under oprøring. Herefter tilsættes fløden og synes man ikke at der er nok væske i, kan man tilsætte lidt ekstra vand eller mælk. Det bringes i kog og jævnes med lidt Maizena udrør i vand.
Saucen koges igennem et par minutter og smages til med sukker og salt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar